stress getaway =)

Dah bersawang blog cik WaWa ni...huhu..final exam mode la katekan...assignments + presentations yang amat menyerabutkan...hmm...a week before final exam cik WaWa pegi la tgk movie dgn cik Bam..the last movie la kot utk tahun ni..err..i guess..yang len download suda...free lagi menjimatkan...mungkin kualiti dan sound efeknye tidak begitu mantap kalau dibandingkan dgn mendownload di internet..oh ya..kalo nak download movie yg best2, sila lah ke website ini ataupun ini...haha..promote jap..wokeh..berbalik kepada tujuan asal..cik WaWa pg tgk cite Life As We Know it...


                                                                
cast by Katherine Heigel and Josh Duhamel...cite ni pasal 2 org yg saling membenci antara 1 same lain..dgn tibe2,both of them have to take care of little Sophie yang super duper cute (anak kepada kawan mereka yg mati dlm accident)..maka berlakulah konflik kat situ...best jugakla tgk cite ni...cite ni kelakar+sweet+sedih sket2 je (time yg kawan die mati)..so cepat2la tgk sape yg xtgk lagi...   =p 



2 comments:

  1. hehe..sian ko ida..xpe2..xleh download,die soh pi wayang la tu.. =D

    ReplyDelete