Lelaki dan saiz badan


Tibe2 selepas blog walking  ke sebuah blog...sebuah ke?(btol ke penjodoh bilangan utk blog sebuah? ) namanya rahsia..takot ade org yg tak boleh trima kalo cik WaWa sbot name die...kan iEyla kan..??hahahaha..cik WaWa mendapat 1 inspirasi utk entri kali ini..yeah..as we all know..mcm tajuk entri cik WaWa kali ni...lelaki dan saiz badan..dah banyak yg cik WaWa perhati time jalan2 kat Mid Val ke, Klcc ke, Pavi ke..of course la kat situlah ramainye kapel2 yg dating kan?rata2 lelaki yg badan mereka bersaiz agak besar mempunyai pasangan yg kecil molek ala2 Sharifah Amani gitu...hmmm..terdetik di kepala dan di hati, limpa serta jantung cik WaWa ni...mengapa si perempuan ini memilih pasangannya yg sebegitu?kalo diikutkan pandangan mata kasar org ramai..mesti org akan mengate punyela..."awek sket punye cun!tapi....." (sila sambung sendiri mengikut kreativiti anda..)hishh...xbaikla korg nih...!haha...tapi ape2 pn mestila ade sebabkan..?

Antara sebab musababnya adelah seperti yang berikut:
  1. Oleh kerana fizikal lelaki ini yg bersaiz besar, perempuan akan berasa selamat apabila berada disamping mereka.
  2. Perempuan yang memilih lelaki sebegini mungkin pernah dikecewakan oleh boyfriend lamanya yang hensem (hensem bajet player la tu..)
  3. Memiliki jawatan tinggi seperti CEO, CFO, UFO dan yang seangkatan dgnnya...in other word, KAYA.
  4. Tergolong dari orang2 yang ternama seperti artis, ahli gusti WWF, pelawak dan lain2.
  5. Lelaki yang bersaiz besar ini lebih setia berbanding dgn lelaki kurus dan lebih komited dlm hubungan dan juga kebarangkalian utk curang sgt sedikit. (ini berdasarkan kajian)
  6. Dah memang selera perempuan tu yg suka kat lelaki yg bersaiz besar..memang dia pandang pada hati, bukan rupa. That’s all dan yang ini memang susah mau cari..btol x??
Tetapi itulah realiti kehidupan..kita tidak boleh menilai seseorg dri rupa paras,fizikal dan juga duit mereka...yang penting dlm hati ade taman...hahaha...tapi kalo dapat yg hensem bergaya,kaya,dan dalam hati ade taman tu kirenye bonusla kan??full pakej org kate...maybe there's more to be explained why women falling for men which  under this category but...whatever it is, as long as the guy take a good care of her..what else to be expected rite?

Oh ya..kepada lelaki2 di luar sana..cik WaWa nak kongsi tips yang telah di buat oleh pakar bagaimana nak pikat perempuan.
  1. Dekati dia sebagai kawan.
  2. Pastikan si dia selesa dgn anda.
  3. Tonjolkan kebaikan anda.  <--- ini penting okay!
  4. Bantu si dia yg dalam kesusahan.
All the best for guys out there...http://www.emocutez.com


6 comments:

  1. eh..lelaki ni..
    ari tu aku tukar profile pic fb gmbar org pkai bju n9 pon lelaki ni aku rse...
    haha...pkcik Google2..huhu

    ReplyDelete
  2. Tonjolkan kebaikan anda. <--- ini penting okay! kalau tak diterima macam mana?

    ReplyDelete
  3. erm...tu sy xtawla..tu kene refer pakar..sbb pakar yg ckp cenggitu.. =p

    ReplyDelete